Menu
hr en

Kada novi ured potiče radnu atmosferu, ali i predstavlja mjesto za zabavu i odmor

KnowIT

Posljednje četiri godine proveli smo u ZICER-u (Zagrebačkom inovacijskom centru) u kojem smo provodili vrijeme od naših samih početaka počevši s jednim, zatim s dva zaposlenika. Kroz godine se povećavao opseg poslovanja, a time i potreba za pojačanjem u timu te je došlo vrijeme da odaberemo veći ured koji će biti adekvatan za trenutni tim koji čini šesnaest djelatnika. 

Lokacija koju smo odabrali za novi ured je Business Park smješten u samom srcu poslovne zone na Radničkoj cesti. Ured se nalazi na prvom katu, a oko nas su brojne tvrtke koje se bave različitim djelatnostima, dok se u krugu Business Parka nalaze kafići i restorani čija nam blizina posebno odgovara. 

Ured je koncepiran kao open space u kojem prevladavaju stolovi i ladičari od drveta u boji svijetlog hrasta, dok smo detalje poput polica, okvira stolova i rasvjete birali u nešto tamnijim nijansama. Namještaj u uredu čine elementi koje su naručeni od poznatog proizvođača namještaja Velinac koji posluje na domaćem i inozemnom tržištu, uključivši i ergonomske stolce čija je kvaliteta od velike važnosti obzirom da su snaga tvrtke programeri koji rade isključivo za računalom i najviše vremena provode sjedeći.

Unutar ureda nalazi se i Relax room koje predstavlja mjesto za zabavu i odmor, igrajući PlayStation ili šah, ali i mjesto za opuštanje uz barski stol. Namještaj koji se nalazi u relax roomu kombinacija je Lesnine i Ikee, dok je jedan dio namještaja izrađen po mjeri. Također,  imamo i kuhinju koja služi kao prostor za pripremu kave ili čaja. Uz open space i relax room nalazi se još jedan manji ured, soba za sastanke u kojoj se nalazi veliki konferencijski stol uz konferencijske stolice te ured direktora. 

Na istom katu imamo još jednu prostoriju u kojoj se nalazi garderobni ormar, stol i stolice te je djelatnicima na raspolaganju za sastanke, razgovore ili u konačnici odmor. 

EU Europski strukturni i investicijski fondovi Konkurentnos i kohezija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

ZAJEDNO DO FONDOVA EU

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Društva KNOW INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE d.o.o., Ivanovićev odvojak 8, Zagreb