Menu
hr en

Naša ekipa posjetila je HrOUG2022

KnowIT

I ove godine održana je HrOUG konferencija u Tuhelju koja je posvećena developerskim temama s ciljem predstavljanja i upoznavanja novih tehnologija. 

Prvi dan konferencije započeo je s govorom dobrodošlice Ranković Davora koji je ujedno i predsjednik HrOUG-a, a zatim je uslijedilo predavanje prof. dr. Srića Velimira koji je je sveučilišni profesor emeritus na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, konzultant hrvatskim i međunarodnim tvrtkama iz područja managementa, a također ima iskustva i u radu s informacijskim tehnologijama te coachingu. Svojim predavanjima objašnjava koliko je bitno motivirati sebe i druge kako bi se razvila pozitivnija i uspješnija radna kultura koja je veoma bitna za ostvarivanje poslovnih ciljeva koji su postavljeni sa strane organizacije. 

Još jedan od ciljeva konferencije bio je prenesti i razmijeniti znanja i iskustva u korištenju ORACLE tehnologije te unapređenje informatičke djelatnosti uz pomoć ostalih domaćih i inozemnih predavača kojima je također cilj potaknuti korisnike u ostvarivanju svojih poslovnih planova i budućih zadataka. 

Nakon odslušanih predavanja ekipa je svoje slobodno vrijeme iskoristila uživajući uz unutarnje i vanjske bazene te saunu, a jutro su provodili trčanjem u prirodi i odlaskom u teretanu. Navečer su bile organizirane večere i koncerti, a moglo se opustiti i uz igranje novih društvenih igara koje su bile predstavljene. 

Nakon završetka trodnevne konferencije, naš tim se odlučio napraviti izlet u Vinagoru koja je idealno mjesto za druženje u prirodi, roštiljanje i uživanje uz prve zrake sunca!

Kako nam je bio možete vidjeti na fotkama ... a do tada čekamo i veselimo se sljedećoj konferenciji! 

EU Europski strukturni i investicijski fondovi Konkurentnos i kohezija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

ZAJEDNO DO FONDOVA EU

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Društva KNOW INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE d.o.o., Ivanovićev odvojak 8, Zagreb