Menu
hr en

Što smo radili na našem trodnevnom teambuildingu?

KnowIT

Od našeg zadnjeg timskog druženja prošlo je nepunih godinu dana te smo konačno odlučili otići na trodnevni izlet kako bismo se odmorili uz preostale sunčane dane u malom mjestu Bajčići, smještenom na otoku Krku. Za početak smo se smjestili na imanju "House Jerini" koje je idealna destinacija za punjenje baterija.

Tijekom jutra obišli smo otok Krk i prošetali smo do centra grada. U popodnevnim satima opuštali smo se na različite načine - neki su uživali u bicikliranju i šetnji uz more, neki su isprobavali nove okuse pića u wine baru, dok su neki uživali u teretani, kupajući se u bazenu i provođenju vremena u sauni.

Dan poslije fokusirali smo se na radionicu koja je bila organizirana kroz individualni i timski rad, a cilj je bio naučiti i osmisliti adekvatna rješenja za poteškoće koje se u nekom trenutku mogu pojaviti u poslovanju. Također, radionica omogućava i pomoć u osmišljavanju novih ideja koje su bitne za daljnje poslovanje.

Uvijek iskazujemo naš timski duh koji nam je jako bitan jer je on nositelj naše uspješnosti kada je u pitanju zajedničko postizanje ciljeva.

 

EU Europski strukturni i investicijski fondovi Konkurentnos i kohezija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

ZAJEDNO DO FONDOVA EU

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Društva KNOW INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE d.o.o., Ivanovićev odvojak 8, Zagreb