Menu
hr en

Karijere

Priča o nama

KnowIT d.o.o. nalazi se u središtu inovacija koje svakodnevno mijenjaju način na koji se živi i radi. 2017. godine tvrtka započinje svoje poslovanje sa Autonar sustavom koji svakodnevno automatizirano vrši kreiranje narudžbi prema forecast podacima o prodaji za cijelu Konzumovu mrežu u regiji. Tvrtka danas pruža i usluge Machine learning, Blockchain, Deep learning, Smart marketing devices i Easy business tools. U tvrtki je zaposleno 13 visokoobrazovanih profesionalaca koji su vješti u softverskoj arhitekturi, sigurnosti i infrastrukturi, frontendu i dizajnu, pozadini i bazi podataka, poslovnim procesima, istraživanju i razvoju. Uz razvoj svih proizvoda tvrtka se bavi softverskom podrškom za klijentske sustave, a glavni cilj poslovanja je stvoriti dugoročne odnose s poslovnim partnerima. Zaposlenici tvrtke posvećuju puno vremena kontinuiranoj komunikaciji s klijentima kako bi se definirali svi potrebni elementi, zahtjevi i ciljevi svakog pojedinog projekta. KnowIT d.o.o do danas je radio projekte za neke od najpoznatijih poduzeća u Hrvatskoj poput Zagrebačke pivovare, Konzuma, Velpra, Mercatora, mStarta i drugih.

Na koji način biramo buduće članove tima?

Kroz proces selekcije nastojimo dobiti sliku stečenog znanja svakog kandidata uz njegova dosadašnja iskustva i vještine, ali isto tako, osiguravamo i kandidatu da upozna bolje nas kao poslodavca, dobije sve potrebne informacije o tvrtki i radnom mjestu za koje se prijavio.

Proces zapošljavanja sastoji se od 4 faze:

1. OBAVIJEST SELEKTIRANIM KANDIDATIMA

Nakon pregledanih životopisa kandidata koji su se javili na oglas za posao, odlučujemo se za osobe koje svojim iskustvima, znanjem i vještinama odgovaraju otvorenoj radnoj poziciji te sukladno tome s njom obavljamo razgovor i obavještavamo o daljnjoj proceduri.

2. PROVJERA TEHNIČKOG ZNANJA

Provodi se na temelju relevantnih zadataka koji su bitni za poziciju na koju se kandidat prijavio. Testiranje se provodi online te je samim time kandidatima omogućeno da sami odaberu termin kada će pristupiti testiranju i riješiti potrebne testove. U procesu zapošljavanja kandidati imaju minimalno 7 dana za rješavanje testa od primitka obavijesti.

3. INTERVJU S KANDIDATIMA

Ukoliko postoji više kandidata uvodi se krug završnog intervjua na temelju kojeg se donosi procjena svih ispitanih kandidata i u konačnici odluka koji kandidati zadovoljavaju sve uvjete za radnu poziciju na koju su se prijavili.

4. PONUDA POSLA

Kandidati koji su zadovoljili sve uvjete i koji odgovaraju zahtjevima radnog mjesta biti će obaviješteni o ponudi za zapošljavanjem u našoj tvrtki.

Ukoliko postoje bilo kakvi upiti oko oglašenih slobodnih radnih mjesta ili samom procesu zapošljavanja, možete se javiti na mail hr@knowit.tech

Što tražimo od kandidata?

Tražimo kandidate koji imaju odlične vještine u rješavanju problema i osjećaj za rad u timu. Ne bojite se izazova, samostalni ste i odgovorni u ispunjavanju zadataka na vrijeme te ukoliko ste skloni učenju i istraživanju KnowIT je prava tvrtka za Vas.

TVRTKA NUDI SLJEDEĆE BENEFICIJE:

1. FLEKSIBILNO RADNO VRIJEME

 • Mogućnost odabira lokacije za obavljanje posla (kod kuće ili na nekom drugom odgovarajućem mjestu)
 • Odlazak na ručak u trenutku kada Vi to želite
 • Neograničena kava
 • Redovita organizacija druženja i team building
 • Mogućnost planiranja kada se radi više, a kada manje sati uz cilj veće produktivnosti i učinkovitosti
 • Postizanje idealnog balansa između privatnog i poslovnog života

 

2. TEHNOLOGIJA I OBRAZOVANJE

 • Službeno prijenosno računalo
 • Osigurana je potrebna kvalitetna oprema za rad
 • Mogućnost pohađanja online edukacija i tečajeva (UDEMY i druge…)
 • Mogućnost organizacije konferencija, radionica i sl.

 

3. DODATNE POGODNOSTI

 • Božićnica
 • Uskrsnica
 • Regres
 • Godišnji odmor
 • Isplata bonusa ovisno o rezultatima
 • Uredi su pet-friendly pa na posao možeš povesti i svog omiljenog kućnog ljubimca

Oglasi za posao

EU Europski strukturni i investicijski fondovi Konkurentnos i kohezija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

ZAJEDNO DO FONDOVA EU

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Društva KNOW INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE d.o.o., Ivanovićev odvojak 8, Zagreb