Menu
hr en

O tvrtki

KnowIT Informacijske Tehnologije d.o.o. svoje poslovanje započinje 2017. godine. Tvrtka se bavi razvojem poslovnih aplikacija, optimizacijom poslovnih procesa i informatičkim savjetovanjem. U pet godina postojanja narasli smo na šesnaest visoko obrazovanih djelatnika koji su iskustvo stekli gradeći brojna digitalna rješenja čiji su korisnici neke od najvećih kompanija u regiji. S našim klijentima stvaramo dugotrajni partnerski odnos koji je temeljen na povjerenju i pouzdanosti, a pritom podržavamo njihovu viziju i strategiju razvoja.

Misija

Inovativnim programskim rješenjima olakšati poslovne procese svojim partnerima.

Vizija

  • uz predan rad i kontinuiranu brigu za klijente težimo stvaranju dugoročnih partnerskih odnosa
  • klijentima osiguravamo nova, kvalitetna i tehnološka rješenja u budućem poslovanju
  • cilj nam je biti tvrtka koja obrazovanjem i educiranjem neprestano uči i prilagođava se zahtjevima klijenata i tržišta

Društveno odgovorno poslovanje

Stvaranje društveno odgovornog poslovanja odnosi se na cjelokupno poslovanje tvrtke koja gradi odnose sa zaposlenicima, ulaže u obrazovanje, zdravlje i ekologiju. Tvrtka nastoji poticati razvoj tržišta time što nudi prilike za zapošljavanjem kroz otvaranje novih radnih pozicija te time također stvara poticajnu konkurenciju prema poduzećima u istoj djelatnosti.

  • Osigurana stipendija studentu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu koji boluje od cerebralne paralize

  • Zapošljavanje ljudi sa invaliditetom

  • Naša rješenja omogućavaju optimizaciju procesa korisnika, a time imaju pozitivan efekt na smanjenje emisija CO2 - preciznijim planiranjem u YARD Managementu dolazaka istovara kamiona se smanjuje ukupna potrošnja goriva.

EU Europski strukturni i investicijski fondovi Konkurentnos i kohezija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

ZAJEDNO DO FONDOVA EU

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Društva KNOW INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE d.o.o., Ivanovićev odvojak 8, Zagreb