Menu
hr en

Povijest tvrtke

2017.

Povijest tvrtke započela je 2017. godine s idejom o osnivanju tvrtke koja svoje poslovanje temelji na razvoju poslovnih aplikacija i optimizaciji poslovnih procesa.

2018.

Započinje razvoj aplikacije Pocket Assistant koja je kreirana za Zagrebačku pivovaru u svrhu lakšeg upravljanja terenskim radnicima.

2019.

Kreirali smo vlastitu aplikaciju Knowit asset management koja tvrtkama omogućava dobivanje podataka u stvarnom vremenu o njihovoj osjetljivoj opremi.

2020.

Razvoj Yard management system aplikacije pomoću koje se optimizira raspored dolazaka i odlazaka isporuka narudžbi i trajanja istovara kamiona. Također, u suradnji sa zagrebačkom tvrtkom u poslovanje uvodimo IOT senzore koji šalju periodička mjerenja temperature.

2021.

U procesu razvoja je aplikacija Ticked automated system koja predstavlja modul pomoću kojeg se upravlja održavanjem, servisiranjem inventara, lokacijom, radnim potrepštinama i ostalom imovinom tvrtke.

EU Europski strukturni i investicijski fondovi Konkurentnos i kohezija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

ZAJEDNO DO FONDOVA EU

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Društva KNOW INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE d.o.o., Ivanovićev odvojak 8, Zagreb